onsdag kväll, läggdags

Ja, läggdags. Jag sitter fortfarande vid datorn. Jag lyssnar på Regina Spektor. Tänker på meningen med livet. Finns den? Vem vet. Sista-minuten-läxorna för dagen är me nöd och näppe färdiga, och det förhatliga svenska-arbetet vill jag egentlgien inte lämna in för det är kasst. Men något måste man ju lämna in. Svenska är annars ett av mina absoluta favoritämnen, det krävs tydligen så lite för att förstöra den glädjen.

Jag skrev den första texten på evigheter igår kväll. Fyra rader var den på. Förhoppningsvis kommer jag igång lite nu. Förhoppningsvis börjar jag känna något som går att uttrycka i ord, eller i alla fall sätta fingret på.

Ett kort blogginlägg blev det. Nu ska jag sova. Godnatt!

(Imorgon är det skolfotografering, wiho)

Då var det dags igen...

Ja, är det femte gången nu som jag ska försöka ta upp mitt bloggande? Det har hänt så sjukt mycket sedan sist, och att berätta allt skulle ta allt för lång tid för att vare sig jag ska orka skriva allt, eller att någon skulle orka läsa det. Men kortfattat vad som hänt det senaste ska jag nog klara av, och sedan när bloggen uppdateras allt mer sporadiskt kommer förmodligen alla pusselbitar falla på plats.

Senast jag uppdaterade var när jag skulle på kongressen med Liberala Ungdomsförbundet i augusti. En av de roligare upplevelserna på en annars ganska handelselös sommar. Sedan dess har allt rullat på och jag är nu invald som ersättare i klubbstyrelsen. Något jag själv tycker är tråkigt att jag faktiskt inte kan satsa helhjärtat på politiken, med tanke på ridningen. Men det handlar helt enkelt om att prioritera, och ridningen vinner. Lätt.

Men sedan då? Jag går kvar på Kitas, vilket kanske inte var helt meningen. Eller, jo det var det. Hursomhelst, så är det som det är. Vi har kvar ett par bra lärare i alla fall (andra lärare är ju minst sagt.. sämre) och vi har ett gött schema. Man överlever.

Och det var allt som hanns med idag. Kan ju nämna att jag lider av sömnbrist. Idag ska jag komma i säng tidigare. Imorgon kanske jag hinner med några bilder också. Följetognen fortsätter. Not.

Hejsvejs och sov så gott!
/Victoria


RSS 2.0