trött trött trött...

Hejsan! Det blev ingen sömn alls i natt vilket märks ganska väl på mig idag - jag är som en sengångare och det som jag inte gör riktigt segt måste jag göra två gånger (jag välte till exempel ut en hel skottkärra bajs i stallet idag som jag fick mocka upp igen för andra gången).  Men en rolig kväll, det var det, även om det blev lite segt framåt morgonkvisten haha.
Snart ska jag klippa mig också, för första gången på mer än åtta månader tror jag. Illa, mitt hår ser för tillfället ut som en risbuske med kluvna toppar inte bara här och där utan överallt. Inte ok. Efter det ska jag jobba och så blir det säkert tidigt i säng ikväll..

Hejs!

Först matlagning och sedan film x2
(Hur många kvinnor behövdes för att få igång filmen? Svar: fem)



Runt klockan tolv - och en timma senare haha



Någon gång under natten..





Bewaare!

Hejsan! Dagen som började med en mysig fika på Viskan åtföljt av träning fortsätter med.. tja, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det; men i alla fall så kommer Emma och Frida hit för allmänt miffade aktiviteter. Bered dig på tät uppdatering. Eller inte, haha. Det får framtiden utvisa så att säga!
Men först ska jag ner till stan, träffa dem och så ska vi handla lite hihi.
Tjohejs!

söndag..

Så var ännu en vecka till ända; av denna återstår endast ungefär fem minuter. Livet har fortsatt i sitt lugna och ointressanta lunk med få saker att lägga på minnet. Nästa vecka bjuder på julafton som höjdpunkt - helt klart något att se fram emot - eller? Nej, julafton råder det få delade meningar om och de flesta ser fram emot dagen. Likaså jag. Främst för att för varje julafton betyder ännu ett år som snart är över. Ännu ett år äldre. Ett år med upplevelser och... lärdomar?
Nej, årssummeringen ska vi inte ta idag, då det fortfarande är söndagen den 20 december 2009. Men likväl en summering av dagen och gårdagen.

Igår var det 'Lilla Julafton' som vi så fint kallar det, då vi träffas hela 'gänget' från högstadiet och byter julklappar och myser. Själv fick jag ett überfint armband i guld med röda hjärtan; en spark i baken för mig att börja handla mer guldsmycken haha. Tacos, spel och film stod det på agendan.

Dagen sedan, bestod av jobb, kalas och städning. Städning x2 med andra ord. Inte konstigt att mitt rum brukar se ut som ett bombnedslag med tanke på vad jag jobbar med..

Så, ha en fortsatt trevlig 20 december, fjärde advent och så småningom även jul. Men det är lite tidigt för sådant tycker jag. Godnatt!

Lite bilder från helgen:

Frallor, potatissallad och kladdkaka

Här i Borås fortsätter kylan och snön och man börjar faktiskt vänja sig. Det är rätt fint med snö. Faktiskt, när man inte behöver bli utsatt och frysa.

Första lovdagen spenderades med Emma och Frida med våra traditionella frallor fyllda med potatissallad och kladdkaka till Flickan som lekte med elden. Jag vet att jag är efter, men nu har jag sett den och den är bättre än den första. Alltså snart dags att se tredje filmen?

Som avslutning hade vi en liten fotosession ute i snön med många härliga bilder;mys. Dem ska jag försöka komma över pronto. Sedan fick jag springa till bussen hem, inte lika mysigt.

Så nu sitter jag här i mitt rum med vaniljljus tända och funderar på om det är för tidigt att gå och lägga sig klockan tio en fredagskväll. Förmodligen är det svar jag kommer fram till.  Jag ska nog trycka i mig några chokladtomtar till och plonka lite på gitarren. Jag filar på en ny låt, på en ostämd gitarr. Spännande att se hur den kommer låta på en stämd gitarr sen! Haha.

Ha det bäst!

snö?

Tvärtemot de flesta (verkar det som) är jag inte ett stort fan av snö; jag hade hellre dragit mig till varmare breddgrader med sol när kvicksilvret börjar krypa ner mot nollstrecket. Men ikväll fick jag svar på tal efter en supermysig kvällspromenad i snön, kylan och mörkret med grannen Emma. Sen blev man ju i och för sig kall och blöt också. Kanske inte lika viktigt efter en sådan trevlig stund så att säga.
För övrigt så är det äntligen lov nu! YES! Och jag har ätit världens godaste lussekatter med saffran idag! YES! Kunde inte blivit bättre, med undantag av kylan då, ingen höjdare haha.
Nej, imorgon börjar lovet - på riktigt. Då är det mysdag med Emmapemmapöö som står på tapeten. Fän va näjs! Måste komma ihåg att ladda batterierna till kameran..
Hejs!

nostalgi

Rensade min mail-inkorg (haha, meningsfullt!) och hittade denna bilden från skolavslutningen i nian. Det kan man kalla nostalgi - ett super sista år på högstadiet; en toppendag/kväll och följt av den bästa sommaren i mitt liv (hittils)!


oooops..

Dåligt med uppdatering igen, men det enda jag egentligen har att säga är att det snart är jullov! Inte dåligt alls, sammanlagt två lektioner kvar (i och för sig de värsta på hela veckan, men inte fy skäms ändå)! Det gillar vi.
En av anledningarna till den dåliga uppdateringen är att det har varit en fullproppad helg. På lördagen kom Lisa från Örebro och sedan spenderade vi hela dagen i LUF's tecken med medlemsdag där jag gjorde min debut i en riktig debatt vilket gick.. sådär. Haha, nej att spela sosse är väl inte riktigt min grej - min argument bestod ungefär av "höj bidragen, höj skatterna och sänk avgiften till a-kassan". Inte riktigt hållbart.
Veckan har dessutom varit riktigt soft; måndagen bestod av två entimmarslektioner (som vanligt) och sedan myspizza med Fia (<3), på tisdagen var jag ledig och unnade mig en ordentlig sovmorgon och sedan bara tog det lugnt hela dagen. Idag hade jag bara en overksam tyskalektion och resten av dagen spenderades i stan med Emma och Sara i jakt på julklappar och avslutades med en jättegod latte på Viskan. Det är livet!
Som sagt, skolan avslutas imorgon. Sedan är det tre veckor ledigt och det ska bli obeskrivligt skönt!
Tack och hej, leverpastej!
Debatten på medlemsdagen
Gårdagen; på kalas hihi

Som du märker har jag "hittat" min kamera. Haha, nej, bara ett löfte om att ta fler bilder :)

it's been a month...

Ja, till och med mer än en månad sedan sist. Jag har inga ursäkter och kommer (kanske) inte med några löften. De är alldeles för lätta att bryta. Men ett löfte har jag hållit. Det att uppdatera bloggen just denna kvällen. Det är dags att komma igång igen. Inte mycket har hänt under månaden som gått, men vi hoppas att mer ska hända. I am back.

RSS 2.0