Och i Borås regnar det...

Tjohopp! Vilken överraskning att man vaknar till smatter av regn denna torsdagsmorgon, eller? Nej bor man i Borås är sådana här morgnar mer regel än undantag. Att man har haft tur två dagar i rad och vaknat till klarblå himmel (som i och för sig molnade på under dagen) är nästan overkligt här haha :)

Men nog av pessimism! Idag är det dags för tävling (eller ah, tävling och tävling, men "inte-hoppa-hemma-och-man-får-rosett-om-man-hoppar-felfritt" ) och jag hoppas innerligt att det håller upp tills ikväll, tävling i regn är inte roligt någonstans: inte med en genomblöt häst, inte med genomblöta kläder, inte när det regnar så mycket att ens favorit-tävlingsridbyxor blir missfärgade (det har hänt mig!) och inte att packa upp genomblöt utrustning efteråt. Nämnde jag hur kul det är att rida när vattnet skvätter upp överallt och banan är mer en enda stor vattenpöl än en ridbana? Tänkte väl det :) Men som sagt, vi hoppas på de bästa väderförhållandena eftersom det har känts så otroligt bra det senaste!

Nu är det dags att göra matsäck och fixa massa annat.

Wish me luck! :)

Hotter than hell

Godmorgon! Nu börjar det kännas att man har sommarlov; jag har nu noll tidsuppfattning, jag är läskigt morgontrött och gör absolut ingenting nyttigt på dagarna. Det är sommarlov det, den sortens sommarlov som gör att man lägtar tillbaka till skolan med den struktur den tillför. Läxorna kan man oroa sig för i ett senare skede haha :)

På agendan idag står ännu ett kusinfirande, sedan två hästar som ska ridas och slutligen i eftermiddag/kväll en fika med Friduws (vilket kommer ge ännu en knockout till min ekonomi).

Så till rubriken igår, och även idag; båda är tagna ur samma refräng ur min favoritlåt för tillfället: Drumming Song av Florence and the Machine:

There's a drumming noise inside my head
That starts when you're around
I swear that you could hear it
It makes such an all mighty sound

There's a drumming noise inside my head
That throws me to the ground
I swear that you should hear it
It makes such an all mighty sound

Louder than sirens
Louder than bells
Sweeter than heaven
And hotter than hell




Hejsvejs vi hörs senare!

Sweeter than heaven

Riktigt kass uppdatering nu. Måste väl vara rekord nu, eller vad säger ni? En skärpning vill jag nästan lova att jag ska lova här. Ja det lovar jag, det finns på papper nu så att säga :)

Så vad har hänt sedan sist? En fanastiskt rolig t-kväll med ös på Melody Club. Ett besök i varberg. Ett besök i Göteborg. En tjejkväll med massa skratt. En nyfunnen favoritglass. Ett uppfriskande nattdopp. En sista arbetsdag. Ett havsbad. En rad ensamma promenader.

Och så det förbannade regnet.

Som sagt, vi slutade nog ungefär lagom till en av de bättre t-kvällarna jag har varit på. Melody Club spelade, och vi stod nästan  längst fram, Ös var det där (kompisar som stod längre bak sa att tio meter bakom oss var det dött, där ser man) och med låtar som Electric, nostalgiska Boys in the Girls's room och så Fever knuffade Melody Club ner Boney M från tronen om den bästa t-kvällsspelningen. Så kan det gå =) Kvällen fortsatte sedan med dans i parken och lite prat och grejs;




Melina, Fia och Lovisa diggade Melody Club

Lovisa och Mona tagna med min mobilkamera som dagen till ära bestämt sig för att fungera =)

Sedan efter att ha bokstavligen dragit sig ur sängen på fredagen var det sista jobbdagen som stod på schemat. Jag överlevde den också, och den avslutades passande nog med god pizza (maträtten jag ADRIG kan tröttna på. Sugen på pizza nu faktiskt. Får nog ta och äta deti helgen haha). Stämningen var också den bästa någonsin, kanske stundens allvar att hälften av oss skulle sluta. Och så hade vi race med elbilarna. Skräkblandad förtjusning där haha :)

På lördagen sen, åkte jag ner till kära Varberg. Jag har nog aldrig varit så rastlös. Jag har nog aldrig tagit så många ensamma pomenader. Tur att jag hade min nyinköpta iPod i alla fall. Men jag får inte glömma den supermysiga vindsurfingen i halvmörker eller glassutflykten med Lovisa när jag hittade min nya favoritglass: Lejonet och Björnens saffransglass. Mums!


Efter vindsurfingen: Lovisa, jag och Melina


Lovisa i väntan på bussen


På en promenad

Tillbaka i Borås drog jag på torsdagen till Göteborg och mötte upp Fia och hennes lillasyster Rebecka, och gick omkring för att sedan som planerat besöka Gothiadiscot. Jag fattar mig kort. Det var en flopp, så efetr tjugo min och hundra spänn fattigare drog jag tllsammans med Fia och Lovisa tillbaka till stan där vi hamnade på McDonalds och sedan centralen innan jag och Fia tog Swebus hem till Borås i sällskap med några sociala stockholmare.Sedan fick vi dessutom gå hela vägen från Resecentrum hem till Fia. Körsbäret på toppen verkligen haha, men teet och den mjuka sängen sedan var värt besväret haha. Promenaden gav också tillfälle till långa konversationer om allt möjligt, det var ju ett plus... :)

På fredagen minskade min minimala semesterkassa ytterligare över en mysig fika med Frida, Sofie och Linn. Resten av helgen spenderades hemma; blev inte mycket tid över efetr att amn ridit två hästar varje dag och dessutom hade tider att passa som hästvakt åt kusineernas hästar.

Men på måndagen var det dags! Tjekväll med hela gänget hos Fia, och matlagning hos Mona innan det, som för första gången sedan jag träffade henne var stressad haha^^ Tillbaka till tjejkvällen, efter underbart gott grillat var det "jag har aldrig" som bjöd på många skratt (och jag fick en del idéer haha) och när alla en efter en lämnat oss (och jag väckt hela grannskapet med mitt skrik i försök att åka streetboard (?)) tog Fia och jag oss ett uppfriskande nattdopp i poolen. Sedan var det sängdags efter den senaste uppdateringen. Vi kom på att vi känt varandra i sex år. Det är sjukt vad tiden går...

Och så dagen, två hästar avklarade (jag rider Jossans häst när hon är i Turkiet) varav en super-hoppträning (fatta att jag taggar tävling på torsdag?) och efter det firande av kusin som fyller 19 idag (vi spelade Chicago, och jag vann, första gången jag spelade. Snacka om nybörjartur alltså!)

Nu är det sängdags som gäller, imorgon ännu ett kusinfirande och två hästar som ska ridas. Får se om det finns tid över till något annat. Pusshej!


Bild från den übermysiga helgen i Bollebygd då vi bla badade med hästarna :)


Och en purfärsk bild, tagen idag. Där ser man ^^ (jag måste klippa luggen, den hänger  ner i ögonen. Inte ok)

PS. Någon som undrar över inläggets rubrik?
 


Jag tar det imorgon :)

Godnatt!

Stumble and Fall

Hej! Jag skäms nästan, för att uppdateringen av bloggen varit så himla dålig det sista, Jag har egentligen inte tid att sitta och skriva något långt inlägg nu heller. Igen lust i alla fall.

Menmen, helgen var underbar, och nu är den sista veckan på jobbet i full gång. Två dagar kvar och en t-kväll emellan. Det överlever man ju, eller hur? :) Det händer ju dessutom alltid något på Norrby, idag till exempel satte vi på något konstigt sätt igång brandlarmet när vi sopade på vinden i ett hus. Så kan det gå haha.

Lyssnar för tillfället på Razorlight, verkligen att rekommendera speciellt låtarna Wire to Wire, Stumble and Fall, North London Trash och Somewhere Else.

I helgen bär det av ner till Varberg, stannar där till onsdag. Ska bli skönt att börja sitt riktiga sommarlov med att verkligen slappa!

Nu ska jag fortsätta ladda inför resten av veckan, ha det gött!
/mashken

Hemma igen

Nu är jag hemma, men jag hinner inte skriva något inlägg om den underbara helgen tyvärr. Det kommer. Inte särskilt mycket bilder heller, det är svårt att ta bilder från hästryggen där vi spenderade största delen av tiden. :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, duscha och så sova så jag är pigg till jobbet imorgon (vilket inte kommer hända).
Pusshej!

This is the life

Hallå! Ett par dagar sedan sist men jag har verkligen haft fullt upp och inte hunnit blogga. Det gör jag inte nu heller egentligen, men jag ska skriva ett kort inlägg sedan ska jag dra Ellen från sin bok så får vi hitta på något mer socialt. Eller så kanske vi bara slappar och tar det lugnt, vem vet? :P

Har ju nämnt att jag ska spendera helgen hos Ellen i Bollebygd där vi skulle ha ett "miniridläger". Igårkväll kom jag i alla fall hit, och vi tog en låång uteritt på flera timmar med härlig galopp och två hästar som inte ville gå över en bro. Mer om detta senare haha. Sedan bestämde vi oss för att ta ett kvällsdopp, så vid halv tolv kom vi till den lilla sjön. Jag kollade på klockan 00.00; önska dig något. Fick samma klockslag exakt en vecka tidigare också, den önskan slog in haha :) Efteråt började vi titta på High School Musical och åt godis, men efter en ganska kort stund bestämde vi oss för att sova istället, för vi skulle upp tidigt.

Imorses gick vi upp halv åtta (jag tycker att det är tidigt) för att vi hade bestämt att rida och bada med hästarna. Sagt och gjort, klockan nio fick vi i hästarna efter att båda fick backa i. Så kan det gå haha. Men det var verkligen värt besväret, och vi plumsade, plaskade och galopperade i vattnet en bra stund. Jag blev genomblöt från topp till tå, medans Ellen som har en något större häst än jag bara blev blöt av det jag (Poppe) stänkte på henne, orättvist!

Sedan gjorde vi matsäck och tog moppen till en strand där vi solade och badade hela eftermiddagen, jag har badat fler gånger idag än under hela året innan :) Men sedan bar det av hemåt, och efter att vi ätit lite sedan, ska vi ta ett dressyrpass; hoppryttaren och hon på den feta ponnyn. Får se hur det går haha :)

Ha det gött så uppdaterar jag mer och med bilder (några få som jag lyckats ta) snart.
Pusshej!


Rubrik var det här ja..

Jag har egentligen ingenting att säga, just därför ska jag skriva ett totalt nonsensinlägg. Bara för att. Godnatt :)

Godmorgon

Godmorgon! Sovit otroligt dåligt inatt, och vaknade helt plötsligt och klockan var halv elva. Tjoho, det är livet som sjukling det! Ingen feber nu på morgonen i alla fall, så om jag tar det riktigt lugnt nu idag så ska jag se till att bli frisk till imorrn :)

Så.. Vad ska man hitta på idag då? Sjukt fint väder, så kan inte gå ut för det finns ju typ ingen skugga... Kanske ska ta och träna på att göra utbakade flätor? Det får det bli haha. Jippi vad kul det är att vara sjuk!

pusshej!



RSS 2.0