För dig gjorde jag allting fel

Haha, som ni märker tar Ellen det här med min dåliga uppdatering i egna händer lite då och då. Helt ok för mig, även om det får en att känna sig en aning.. lat. Hursomhelst, som Ellen så fint nämnde i sitt inlägg tidigare idag så har bloggen bortprioriterats lite de senaste veckorna. Men jag tror nog att det är fler som har annat för sig än att sitta vid datorn dagarna i ända.

Vet ni? Snart har jag bara en vecka kvar på jobbet. En vecka! Ojojoj, sedan börjar sommarlovet på allvar och precis som för Ellen är det i princip fullbokat. Innan sommarlovet beklagade jag mig över att jag inte skulle hitta på något alls på hela sommaren, nu vet jag inte var jag ska trycka in alla dom där underbara spontangrejerna. Men det löser sig, man glömmer ju att man faktiskt är ledig på veckodagarna också. Sickt.

Men. En väldigt god nyhet är att det blir att se Kent live i Göteborg den sjunde augusti. En grym avslutning på sommarlovet hoppas jag. Alltså är det uppladdning med Kent 24/7 tills dess. Nja, kanske inte riktigt men i vilket fall måste jag börja lyssna ordentligt. Jag börjar med Månadens Erbjudande. Underbar!

I know what's happening here

Eftersom Viccans dygn för tillfället har för få timmar för att hinna med allt försummas vissa saker. E x bloggen. Så jag (Ellen) tänkte ta saken i egna händer och meddela att  Viccan är vid liv och mår utmärkt. Bortsett från alla knott som äter upp henne borta i Bredared ( eller  typ Bredared som det heter. Mycket viktigt).

Nu har iaf mer än halva tiden blivit avtjänad på Viccans jobb, så slaveriet är snart till ända. Lite saker hinner hon dock med, som att äta glass med mig i parkan och diskutera icke-existerande problem. Precis så som sommaren ska vara.


Sommarplanerna är som vanligt löjligt många, men vad är dötid till för egentligen? – Jo, dötid ska fyllas. Paniken kommer dock så sakta smygande när man börjar bläddra i den förbjudna kalendern och inser att man planerar för sista veckan av sommarlovet. Men den tiden ska väl också utnyttjas.


Tänkte slänga in ett litet låttips också, som alldeles säkert ligger på Viccans förbjudna lista, nämligen Jordin Sparks Bettelfield. Ingen brittisk accent där inte.


Nä, nu ska jag ägna mig åt riktiga sommarlovs aktiviteter, som att äta frukost framför Tv:n.  Som sagt, sommarlov.   


While I'm floating offshore

Idag gjorde jag en god gärning för skivindustrin och köpte en skiva. Liksom, vad hände där egentligen? Jag kan knappt minnas när jag senast jag köpte en riktig skiva. Det var väldigt länge sedan med andra ord. Ett riktigt impulsköp.

Alltså är det Johnossi som spelas på högsta volym för tillfället och otekniska Victoria försöker ansluta iPoden till datorn och inser att hon måste resa på sig, gå genom hela huset och hämta sin egen sladd. Det var kanske inte världens smartaste att köpa en cd-skiva när man inte äger någon cd-spelare längre...

Hursomhelst är det söndag, och alla lyckliga som går och har sommarlov har väl redan börjat vända på dygnet. Min klocka ringer fem imorgon bitti, och alltså är det dags att  lägga på ett kål vad gäller att ladda över musiken på iPoden så man får sova något i natt. Imorgon återvänder vårt kära trådlösa bredband! Can't wait!

Första veckan avklarad!

För några dagar sedan hade jag avklarat en dag. Nu är en vecka till ända och tre återstår; en vecka som gått otroligt fort trots otroligt tidiga mornar. Och efter en vecka kan jag meddela att det inte är jättemysigt att svabba upp kiss i en trappuppgång man faktiskt redan städat en timma tidigare. 

Den som läser bloggen märkte förhoppningsvis att Ellen fick äran att gästblogga igår. För att jag inte orkade. Jag och Ellen har helt enkelt träffats och fikat alldeles för mycket på sistone, det är därför jag är utmattad. Det är ju blir fler fikatillfällen inom en snar framtid kan jag tänka mig. 

Nej, skämt åsido (som är min lillasysters favorituttryck för tillfället) så är jag dödstrött på grund av mina tidiga mornar och inte tillräckligt tidiga kvällar. Det är alltså uppladdning som gäller inför nästa vecka nu i helgen. Det börjar med femkamp imorgon mellan LUF-klubbarna i distriktet. Jag hoppas att ni alla håller tummarna för boråsklubben! 

Sängen kallar. Godnatt!

Fika och ögongodis

Ännu ett gästinlägg från Ellen här. Viccan har för tillfället tydligen drabbats av skrivkramp så jag hoppar in som stand in.

Sommarlovet har börjat arta sig riktigt bra, iaf vädret. Och med fint väder kommer sommarplaner och som i mitt och Viccans fall är många!  och förväntningarna är ju också därefter. Sommaren är helt enkelt HÄR!

Sitter och pratar med viccan på msn och diskuterar så klart allt mellan himmel och jord. Allt från ögongodis och fikaträffar. Sådana har vi haft väldigt många av på sistone. Det är det som är det fina med att faktiskt bo så pass långt ifrån varandra ( om man nu ska hitta en fördel), man kan använda varandra för ursäkt för nästan vad som helst. Helt utan misstankar. Jag var med viccan... ;)

Nej, nu ska jag tillbaka till att inte göra någonting. Måste älska sommarlov!

/ Ellen

Första dagen avklarad!

Japp, jag överlevde första dagen på sommarjobbet och nu är det bara fyra veckor minus en dag kvar. Mindre än det var igår alltså. Men att jobba med fastighetsskötsel på Hässleholmen är ingen dans på rosor, och det lär ni bloggläsare också få erfara. Tro mig. Men det började bra i alla fall, så just idag har jag inget hemskt att rapportera om och  nu ska jag dra min dödströtta kropp ner till stallet för att träna.

Hej!

...To fill with 18K of gold

Känner att jag påbörjade något i förra inlägget som jag inte avslutade. Inläggets titel syftar (såklart) till Johnossis 18K of Gold som både jag och Ellen kom överens om är grym. Inte illa.

Nu har vi löst boendeproblemet vad gäller boende när vi kör vår roadtrip också. Vi sover helt enkelt i bilen. Billigt och bra, hehe. Det är verkligen helt sjukt att man måst vara minst 20 år för att kunna boka campingplats!

Vår mys/kureringskväll fortsätter..

I big fat giant hole

Sommarlovet börjar ju bra med konstant regn och förkylning. Är det inte typiskt att man klarar sig från att bli sjuk hela vintern, och så blir man dunderförkyld lagom till lovet och friheten?

Aja, vad som är bra med detta är i alla fall att man har en väldigt bra ursäkt för att stanna hemma, äta godis och tycka synd om sig själv. Haha, i alla fall det där med godiset och att stanna hemma (det vill säga inomhus). En annan bra sak med att vara sådär halvt sjuk just nu är att jag har sällskap i form av Ellen. Så ikväll är det vi som sitter hemma under en filt, äter pizza, kollar på film och trycker i oss godis medans alla andra är och firar student och skolavslutning. Men ibland är det skönt också.

Så nu bär det snart av för att köpa pizza (eller om det blir kebab) med Ellens nya körkort för att sedan se på Sherlock Holmes och äta godis. Superb kväll!

Alla andra som ska ut ikväll får ha det så kul ikväll, jag stannar hemma (hos Ellen) och kurerar mig. Ciao!

D day!

Yep, idag slutar skolan, och jag har precs gjort färdigt de sista proven. Det allra sista provet i spanska och det allra sista provet i idrott. Och efter avslutningen är jag frii! För nu i alla fall, skolan börjar ju igen i augusti. Men enough about that, nu är det sommarlov som gäller!

When it's time

Okej, jag fortsätter att droga Johnossi - men en låt som också går en del på repeat är Green Days When it's Time som jag hörde första gången på konserten i lördags (!). Jag trodde inte det var möjligt, men det är tydligen en ny låt som finns på deras musikalskiva; så bra hade jag lyssnat på den alltså. Det var i och för sig sista spåret, nästan som en belöning för att ha uthärdat kräkreflexerna de andra låtarna frambringar. Ingen belöning till mig alltså, eftersom jag inte uthärdade. Men jag fick höra den till slut i alla fall och trots att jag älskar den, så är Ellen besatt av den. Jag älskar när någon blir mer exalterad över något än jag brukar bli hehe :)

Och vet ni en sak? Det regnar i Borås. Surprise.

Vet ni en annan sak? Imorgon är det avslutning och sedan sommarlov! Tre utropstecken nästan på det där. Förutom att jag innan jag kan gå på sommarlov måste skriva två betygsavgörande prov på raken.

Alltså kallar böckerna på mig (fast inte motivationen som redan tagit sommarlov). See you on the other side; det vill säga sommarlovssidan. Hej!

Summerbreeze

Skolan går verkligen in på slutspurten, och likaså motivationen som redan tycks ha tagit sommarlov. Vilket inte är bra. Inte bra alls, eftersom skolan faktiskt inte är färdig. "Den känner av att det är juni". Ja, det är la ganska lätt att säga för någon som redan gått på sommarlov, men det är inte lika kul för den som har grejer kvar att göra som kräver koncentration på toppnivå.

Men hursomhelst så är det ju trots allt juni, och trots att sommarvädret försvunnit igen känns det verkligen att den närmar sig. Ja, sommaren alltså. Lördagen var ett riktigt startskott med fint väder, fin utsikt och en riktigt grym konstertkväll på Ullevi! En sak kan ju lätt konstateras, och det är att Green Day live är något alldeles extra och som måste upplevas någon gång i livet!

















Fast, trots att Green Day var super så är det Johnossi jag blivit frälst av. Nu är det dags att skriva klart sista engelskauppsatsen, och lyssna på Johnossi. Hej! 

Imorgon!

Mina vänner, imorgon smäller det! Taggataggatagga! Redan nu börjar det pirra och tagga i kroppen - det var alldeles för länge sen jag var på konsert nu. Laddar med Johnossi för tillfället, som är förband imorgon, och sedan blir det att lyssna in sig på Joan Jett också. Det gäller att vara föreberedd hähä.

Ledig idag (och på måndag) vilket är obeskrivligt skönt! Tog en ridtur på förmiddagen - det är på sommaren och i perfekt väder man förstår varför man håller på med det. Inte riktigt lika roligt att behöva skriva stor uppsats som ska vara inne på tisdag och som jag knappt börjat på. Bra Victoria, bra!

Alltså; ladda Word med material att skriva om (eftersom internet fortfarande bara fungerar genomen kort sladd i min brors rum) för att sedan dra sig och sola (och skriva). Låter som en ganska bra plan va?

Plugget (och solen) kallar. So long!

Sol, sol, strålande sol!

Okej, strålande sol kanske är en överdrift. Men soligt är det allt, med lite moln. Sommarkläderna är på, likaså solglasögonen och en glass är redan äten. Sommar nu? Tja, i alla fall sommarväder. Om ungefär en vecka slutar skolan och på lördag är det Green Day som gäller!

Som Ellen nämnde i sitt gästinlägg har hon äntligen klarat av körkortet, så nu blir Falsterbo av i alla fall! Kändes lite krisigt där ett tag, men nu är vi riktigt taggade båda två. Dessutom är datum för Londonresan bestämt, så nu är det bara att boka allt inför den också. Sommaren kommer säkert bli rätt bra ändå!

Slutligen måste jag försvara min musiksmak. Det är inte 'blandad kvalitet' det är kvalitet rakt igenom. Punkt. Och jag lyssnar inte på Elton John - det var Emma som hade sökt efter hans musik (fråga henne varför). Punkt.

Ha en fortsatt grym, solig dag!


Solig onsdag..

Känns som att sommaren äntligen har infunnit sig, Solen skiner och alla är glada, eller iaf Ellen och Viccan för nu är Falsterbo horseshow inom räckhåll och det laddas och planeras för fullt! Shortsen är på vi är redo att inviga sommaren!

Det är Ellen som skriver, Viccan är duktig och befinner sig på sin mycket viktiga tyskalektion medans jag inte är på min, eh, lite mindre viktiga franskalektion...

sitter och lyssnar på Viccans spotify som är av väldigt blandad kvalitet, men jag kan väl avslöja att jag har slutat att förvånas. Inte ens synen av Elton Jhon som favorit.

Nej, nu måste nog även jag bege mig, men på återseende!




RSS 2.0