Is this what you really want?

Mina vänner, det är nu sju veckor kvar till ni-vet-vad. Tiden går verkligen fort. Nästan lite för fort. Åtta veckor till sommarlovet. Åtta veckor tills man är fri i, vad är det, tio veckor? Can't wait. But still..

Vad händer med tiden egentligen? Vad gör vi med tiden? Kommer vi kunna se tillbaka om ett år, några år, och säga att vi gjorde något vettigt med vårt liv? Tiden får ju utvisa som man brukar säga. Man kan inte låta bli att undra ändå, och man vill nästan ha facit i hand innan man gjort något. Livet är ett enda stort lotteri. Och inte på så sätt att vi är förutbestämda på något sätt. Utan för att vi aldrig vet vad som komma skall. Det spelar ingen roll att vi alla har val och är våra egna lyckors smeder. Vi vet inte förens efteråt om de val vi gör var bra. Som sagt. Ett lotteri.

Men, istället för att babbla om nonsens ska jag tipsa om veckans Green Day-låt och sedan återgå till sociolekterna en stund innan jag åker och jobbar. Men denna vecka är tipset inte en låt, utan hela genombrottsalbumet Dookie från 1994. Enjoy haha!

Det blåser ute och är kallt. Vart tog våren vägen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0