Saker man kan göra av en sommar...

Nu är det slut. Klockan 09.00 imorgon är det upprop till det allra sista året i gymnasiet för mig och resten av treorna på Kitas Gymnasium i Borås. Vårt allra sista riktiga sommarlov är slut. För vissa blir detta allra sista året i skolan. Skumt är nog ett ord som ganska bra beskriver känslan inför det.

Inför varje sommar tänker man -och säger - att i år, så ska det blir det bästa sommarlovet någonsin. Och nu när man sitter här och tänker tillbaka på det sista sommarlovet och tänker att jo, det var nog det bästa hittills, och man kommer på, att det var det ju som sagt den sista sommaren. Alltså det bästa sommarlovet någonsin. Vilken avslutning alltså!

Så vad gjorde sommaren 2010 till den bästa hittills, och det allra bästa sommarlovet? Man brukar säga att det är de små detaljerna och de små händelserna som präglar de minnen man har från de bästa perioderna i livet. Men sommaren 2010 präglades ändå av de stora, omväldigande sakerna - Falsterbo och London bland annat.

Bilder säger mer än tusen ord sägs det, och därför tänkte jag låta bilderna tala (mestadels) nu när stunden har kommit att summera upp sommaren. Stora stunder blandade med kanske små men ändock lika fina stunder. Helt enkelt, saker man kan göra av en sommar:


Man kan jobba fyra veckor på AB Bostäder på Hässleholmen och ha fantastiskt roligt!


Man kan få otroligt fina konsertupplevelser med otroligt fina människor. Sommaren präglades av kvalitet framför kvantitet - Green Day och Kent


Man kan ta bilen ner med Ellen till Falsterbo och bo i nollstjärnigt i bilens bagage. Varmt, småäckligt och alldeles, alldeles underbart!




Man kan åka till London och verkligen ha en pleasant time med massa promenader, fantastiska sevärdheter, toppenkvällar, helt rendom upplevelser och framförallt träffa massa grymt folk från världens alla hörn!


Man kan ha spontana kvällstestunder med grannen och göra spontana resor in till Borås bara för att Ellen har bil och körkort. Inte att förglömma hur roligt det är att spela Super Mario från åttiotalet haha!


Man kan bevisa (om inte för någon annan så i alla fall för sig själv) att politik inte alltid bara är just.. eum.. politik hehe


Man kan ha den sista sommaren med ponnyn och dra med sig Ellen som coach på tävlingar - angenämt minst sagt.

Så har vi alla de där tillfällena man inte hade någon kamera, eller inte hann fånga det på kort. Hur kul det än är att se tillbaka på kort och minnas är de allra bästa minnena det man minns utan några bilder. Det man kände, det man tänkte och det man själv såg.

Det är det jag kommer minnas från sommaren 2010. Vad kommer du minnas?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0