Det finns snygga människor..

Inte så mycket på tal om tyska (som jag gett upp) men något som kom upp i huvudet. Det handlar om snygga människor. Men inte på det ytliga sättet som har med kläder, skor, hår och smink att göra, utan mer.. sett till andra saker.

Det finns människor som är sjukt snygga, och vet om hur snygga de är. Som är sjukt dryga, och anser sig förmer än alla andra. Det finns också en annan typ av personer som är sjukt snygga och som vet om det - de som är ödmjuka och trevliga. Ja, det finns faktiskt sådana.

Sedan finns det också människor som inte är speciellt snygga. Kruxet är att de tror det, och beter sig på samma sätt som de första nämnda: de som tror sig vara förmer. De tycker (?) att de ser mycket bättre ut än alla andra och tvekar inte att påpeka det inför andra samtidigt som de klangar ner på andra för hur de ser ut. Trots att dessa andra mycket väl kan vara snyggare. De tror sig alltid veta bäst, de är ofta högljudda. De är kort sagt odrägliga - med tanke på att de inte ens ser bra ut. Taskig självinsikt och en alldeles för stor dos självförtroende. Man kan inte annat än tycka illa om sådana personer.

Sist, men absolut inte minst, finns det de personer som kanske inte ser ut som supermodeller men vilkas personligheter väger upp allt med råge och gör dem underbara! Jag tror att alla vet vilken sorts personer jag pratar om, no further description needed.

Bara för att utseendet spelar så sjukt lite roll. 'Snygga' människor kan vara odrägliga - precis som 'osnygga' personer kan vara precis likadana, om inte värre. Personligheten sitter inte i utseendet. Därför bör man kanske döma boken efter omslaget lite mindre och kanske läsa sista sidan i boken lite oftare.
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0